L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
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El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

domingo, 13 de diciembre de 2015





PIZZA DE ATÚN Y CEBOLLA (Receta de Mari Carmen Navarro)

No sabía si estaba la receta de la pizza y como no está pues nada, aquí va la que he hecho hoy para comer a petición de mi hijo ...

INGREDIENTES
Para la masa:
-100 cc de agua
-100 cc de leche
-50 cc de aceite
-25 gr de levadura fresca (no tenía y he puesto seca, ha salido igual)
-400 gr de harina
-1 pellizco de sal


Para el relleno:
-Tomate frito
-2 latas de atún en aceite
-3 Cortadas de jamón york
-1 Cebolleta grandecita
-1 trozo de calabacín cortado en tiras
-Queso rallado
-Orégano


PREPARACIÓN
-Calentar un poco los líquidos de la masa y ahí deshacer la levadura (yo hoy este paso me lo he saltado porque era levadura seca en polvo) poner la harina, la sal y amasar, dejar que repose un poco por que sinó no se puede estirar.
Extender en la lata previamente untada con aceite, poner el tomate en la base, después el resto de ingredientes y terminar con el queso y el orégano.
Al horno a 180 grados unos 10-12 minutos y lista!



PIZZA DE TONYINA I CEBA (Recepta de Mari Carmen Navarro)

No sabia si estava la recepta de la pizza i com no està doncs gens, ací va la que he fet avui per a menjar a petició del meu fill ...

INGREDIENTS
Per a la massa:
-100 cc d'aigua
-100 cc de llet
-50 cc d'oli
-25 gr de llevat fresc (no tenia i he posat seca, ha eixit igual)
-400 gr de farina
-1 pessic de sal

Per al farcit:
-Tomaca fregida
-2 llandes de tonyina en oli
-3 Tallades de pernil dolç
-1 ceba tendra grandeta
-1 tros de carabasseta tallat en tires
-Formatge rallat
-Orenga

PREPARACIÓ
-Calfar una mica els líquids de la massa i ací desfer el llevat (jo avui aquest pas m'ho he saltat perquè era llevat sec en pols) posar la farina, la sal i pastar, deixar que repose una mica per que sinó no es pot estirar.
Estendre en la llanda prèviament untada amb oli, posar la tomaca en la base, després la resta d'ingredients i acabar amb el formatge i l'orenga.
Al forn a 180 graus uns 10-12 minuts i llista!

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