L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
QUEDA PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE LOS CONTENIDOS EXPUESTOS EN ESTE BLOG.
El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

lunes, 26 de junio de 2017



ALBÓNDIGAS CON CEBOLLITAS (Receta de Mari Carmen Ene)

Estas albóndigas las he hecho con otro toque para que no sean siempre iguales, no iba a publicarla porque estoy bastante liada, pero me han salido tan buenas que las he emplatado adrede para que las hagáis, están riquísimas!


INGREDIENTES
Para las albóndigas:
-1/2 kilo de carne picada mixta
-1 rodaja de pan de molde mojada con leche
-1 huevo
-1 cucharadita de mostaza de Dijon
-Sal y pimienta
-Ajos tiernos cortados muy pequeños
-Harina para rebozar


Ingredientes para la salsa:
-Cebollitas francesas
-Champiñones
-1 manzana golden
-1 cucharadita de pimentón dulce
-1/3 de cerveza


PREPARACIÓN
Poner un cazo con agua hirviendo, poner las cebollitas unos 2 minutos, pasar a agua fría y pelar dejando la parte de arriba para que no se deshagan.
Hacer las albóndigas y rebozarlas con la harina, freir y reservar.
En el mismo aceite rehogar las cebollitas los champiñones y la manzana cortada a dados, poner el pimentón dulce y la cerveza, agregar las albóndigas y dejar hervir hasta que estén las cebollitas tiernas, yo lo he puesto unos minutos en olla exprés.



MANDONGUILLES AMB CEBETES (Recepta de Mari Carmen Ena)

Aquestes mandonguilles les he fet amb un altre toc perquè no siguen sempre iguals, no anava a publicar-la perquè estic bastant embolicada, però m'han eixit tan bones que les he emplatat a propòsit perquè les feu, estan riquíssimes!

INGREDIENTS
Per a les mandonguilles:
-1/2 quilo de carn picada mixta
-1 rodanxa de pa de motle banyada amb llet
-1 ou
-1 culleradeta de mostassa de Dijon
-Sal i pebre
-Alls tendres tallats molt xicotets
-Farina per a arrebossar

Ingredients per a la salsa:
-Cebetes franceses
-Xampinyons
-1 poma golden
-1 culleradeta de pimentó dolç
-1/3 de cervesa

PREPARACIÓ
Posar un cassó amb aigua bullint, posar les cebetes uns 2 minuts, passar a aigua freda i pelar deixant la part d'a dalt perquè no es desfacen.
Fer les mandonguilles i arrebossar-les amb la farina, fregir i reservar.
En el mateix oli ofegar les cebetes, els xampinyons i la poma tallada a daus, posar el pimentó dolç i la cervesa, agregar les mandonguilles i deixar bullir fins que estiguen les cebetes tendres, jo ho he posat uns minuts en olla exprés.

No hay comentarios:

Publicar un comentario