L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
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El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

jueves, 10 de agosto de 2017




TORTA DE CHOCOLATE (Receta de Amparo Segarra)

INGREDIENTES
- 1 Danone de trufa de La Lechera
- 3 huevos
- 1 medida del danone de chocolate en polvo
- 1 medida del danone de aceite
- 1 sobre de levadura Royal
- 1 medida y media del danone de almendra molida
- Un puñado de nueces  a trozos
- 1 cucharada de harina

ELABORACIÓN
Batir los huevos con el azúcar, añadir el aceite y el danone. Parar la batidora y agregar los demás ingredientes.
Forrar el fondo de la tartera con papel de horno. Echar el contenido y al horno precalenado a 180º hasta que al pinchar el palillo salga limpio. Cuando esté fría, desmoldar y  adornar al gusto.




COCA DE XOCOLATA (Recepta d'Amparo Segarra)

INGREDIENTS
- 1 Danone de trufa de la Lletera
- 3 ous
- 1 mesura del danone de xocolata en pols
- 1 mesura del danone d'oli
- 1 sobre de llevat Royal
- 1 mesura i mitjana del danone d'ametla mòlta
- Un grapat de nous  a trossos
- 1 cullerada de farina

ELABORACIÓ
Batre els ous amb el sucre, afegir l'oli i el danone. Parar la batedora i agregar els altres ingredients.
Folrar el fons de la tartera amb paper de forn. Tirar el contingut i al forn precalfat a 180º fins que en punxar l'escuradents isca net. Quan estiga freda, desemmotllar i  adornar al gust

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